ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα.
Γυμνάσιο και Λύκειο τελείωσε στη Γερμανική Σχολή Αθηνών (Deutsche Schule Athen).
Σπούδασε στα Πανεπιστήμια «Leibniz» Αννοβέρου και «Denis Diderot» Παρισίων, καθώς  και στο College «ES-Embassy» της Νέας Υόρκης.

Είναι κάτοχος:
   Πτυχίου (Diplom) του Πανεπιστημίου Αννοβέρου με κύρια ειδίκευση σπουδών τη Γλωσσοπαθολογία-Λογοθεραπεία, και με δεύτερη ειδίκευση την Ψυχολογία της παιδικής ηλικίας. Τελείωσε με άριστα.
  Μεταπτυχιακού (Master of Arts) Πολιτικών Επιστημών, στις «Ευρωπαϊκές Σπουδές». Αποφοίτησε με άριστα.
   Διδακτορικού (Doktor) στη Γλωσσοπαθολογία, το οποίο του απονεμήθηκε με την τιμητική διάκριση «magna cum laude».

Συνολική διάρκεια όλων των σπουδών 11 έτη. Νυν Kαθηγητής επισκέπτης στο Πανεπιστήμιο Αννοβέρου Γερμανίας.  

Κατέχει 7 ξένες γλώσσες: Γερμανικά, Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά άπταιστα, επίσης Κινεζικά, Τουρκικά και Αραβικά σε επίπεδο καθημερινής συνεννόησης.

Έχει γράψει αρκετά επιστημονικά άρθρα και βιβλία, ενώ υπήρξε βασικός συνεργάτης του κοινωνιολογικού περιοδικού «T'AIME@TIC» που εκδιδόταν στο Παρίσι. Έχει λάβει ενεργά μέρος σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια στο Πανεπιστήμιο «Βόσπορος» της Κωνσταντινούπολης, στη Γερμανία, στη Γαλλία, στο Βέλγιο (Βρυξέλλες), στην Ελβετία, στις ΗΠΑ και στην Κίνα.

Όλοι οι τίτλοι σπουδών του έχουν αναγνωριστεί από το ΔΙΚΑΤΣΑ και τον ΔΟΑΤΑΠ. Από τον Ιανουάριο 2016 έχει λάβει επίσημη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το Ελληνικό Υπουργείο Υγείας.


Είναι ιδιοκτήτης και υπεύθυνος επιστημονικού σχεδιασμού του σύγχρονου Κέντρου Λογοθεραπείας "Παιδί και Πρόοδος" στην Αθήνα/Κυψέλη.